Vacature Leerkracht primair onderwijs

'Als jij ons laat weten wat je wensen zijn, dan zoeken wij samen naar de beste plek voor jou binnen ons kindcentrum!'
Als leerkracht vind je het natuurlijk geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen! Maar vind je het zelf ook belangrijk om in beweging te blijven? Zoek je een baan waarin je de kans krijgt mee te denken, jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Zie jij het als een mooie uitdaging om voor de leerlingen een lieve, inspirerende leerkracht te zijn? Dan zoekt Kindcentrum De Bakelaar jou!

Leerkracht primair onderwijs

• Mogelijkheden in de kleuterbouw, middenbouw en bovenbouw
  • Omvang en werkdagen: in overleg
  • Per 1 januari 2023

We zijn op zoek naar meerdere leerkrachten. Dus gaan we graag met jou in gesprek om uit te zoeken wat jouw wensen zijn qua groep, uren en werkdagen. Dan kijken we daarna hoe we de puzzel moeten leggen zodat iedereen op de juiste plek zit!

In onze kindcentra in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek begeleiden, stimuleren en inspireren wij kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen wij met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend. Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Tot bloei laten komen
Als leerkracht zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Jouw persoonlijke missie is dat de kinderen niet alleen nieuwe dingen leren maar echt tot bloei komen. En daar help jij hen bij!

Als leerkracht bij GOO heb je bij voorkeur deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid;
  • Je kan goed overweg met digitale leermiddelen;
  • Je bent enthousiast, flexibel en daadkrachtig;
  • Je hebt positieve kijk op de kansen en talenten van leerlingen, je hebt een open houding, communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk.
Over kindcentrum De Bakelaar
Ons kindcentrum is volop in ontwikkeling. Samen zoeken we naar de mooiste ontwikkelkansen voor kinderen. Het team beschikt over veel ervaring en uiteenlopende kwaliteiten. Onze ontwikkeling richt zich onder andere op de inzet van deze talenten vanuit onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Onze blik is gericht op de toekomst en het behalen van ons doel: de mooiste leer-, leef- en werkplek worden binnen GOO!

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met kindcentrumleider Nathalie Rodenburg via 06 - 51 57 83 54 of via e-mail nathalie.rodenburg@stichtinggoo.nl.

Solliciteren?
Enthousiast over deze vacature? Stuur je sollicitatie (motivatiebrief met cv) onder vermelding van 'Vacature leerkracht Bakelaar' uiterlijk 25 november naar werkenbij@stichtinggoo.nl. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 29 en 30 november 2022. We kijken uit naar je reactie!