Vacature Leerkracht primair onderwijs (pool)

'Als leerkracht in de pool kan ik bij verschillende locaties een kijkje in de keuken nemen. Niet alleen leuk en leerzaam, het helpt me ook te bepalen op welk soort KC ik straks vast wil werken.'
Als leerkracht vind je het natuurlijk geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen! Maar vind je het zelf ook belangrijk om in beweging te blijven? Zoek je een baan waarin je de kans krijgt mee te denken, jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Zie jij het als een mooie uitdaging om op verschillende plekken te werken en zo razendsnel veel kennis en ervaring op te doen?

Stichting GOO - samen voor opvang en onderwijs - zoekt een:

Leerkracht primair onderwijs (pool)

Locatie: flexibel op verschillende kindcentra binnen onze stichting
Omvang: in overleg
Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom hebben we een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar ontwikkeld. In onze 18 opvanglocaties in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek geven we kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen.

Een veilige plek
Als leerkracht creŽer je een plek waar kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Je wil graag een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen en hebt een passie voor het werken met basisschoolleerlingen. Je zorgt er elke dag voor dat kinderen een leuke dag hebben ťn zichzelf ontwikkelen.

Hoe zie jij jouw toekomst?
Bij Stichting GOO hebben we oog voor helden. Dat zijn onze kinderen, maar zeker ook onze medewerkers! Wij vinden het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt als medewerker binnen GOO alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien en door te groeien. Natuurlijk kun je daarnaast rekenen op een prettige werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris.

Als leerkracht bij GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid
  • Je kunt goed overweg met digitale leermiddelen
  • Je bent enthousiast, flexibel en daadkrachtig
  • Je hebt een positieve kijk op (de kansen van) leerlingen
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk
  • Je bent flexibel en breed inzetbaar: de ideale situatie is dat je inzetbaar bent voor kort- of langdurige vervangingen op verschillende locaties, dat je voor groep 1 t/m 8 kunt staan en ook flexibel bent qua werkdagen
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Susan van Bussel, teamleider pool opvang en onderwijs. Zij is bereikbaar op 06 - 82 17 85 33 (ma/di/wo/do ochtend).

Solliciteren?
Stuur je sollicitatie (motivatiebrief met CV), onder vermelding van 'Vacature leerkracht pool', naar werkenbij@stichtinggoo.nl.

Wij horen graag van jou!