Vacature onderwijsassistent KC De Bakelaar

'Als onderwijsassistent kun je echt inzoomen op de kinderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Zo bieden we ieder kind passend onderwijs.'
Als onderwijsassistent voor de kleuterklassen vind je het natuurlijk geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jonge kinderen! Ondersteunend aan de leerkrachten van groep 1-2 zorg jij zowel voor de kinderen die een extra uitdaging nodig hebben als voor de kinderen die net op school zijn en extra aandacht kunnen gebruiken. Zie jij het als een mooie uitdaging om voor de jongste leerlingen een lieve, inspirerende assistente te zijn? Dan zoekt kindcentrum De Bakelaar jou!

Onderwijsassistent

• Omvang: fulltime
  • Per 1 januari 2023

In onze kindcentra in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek begeleiden, stimuleren en inspireren wij kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen wij met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend. Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Tot bloei laten komen
Als onderwijsassistent zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Jouw persoonlijke missie is dat de kinderen niet alleen nieuwe dingen leren maar echt tot bloei komen. En daar help jij hen bij!

Als onderwijsassistent bij GOO heb je bij voorkeur deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je hebt vaktechnische kennis van de praktijk van leerlingbegeleiding en onderwijsondersteuning;
  • Je bent vaardig in het omgaan met en begeleiden van leerlingen; uitvoeren van begeleid inoefenen van lesstof en/of vaardigheden en praktische organisatie van schoolactiviteiten.
  • Je bent enthousiast, flexibel en daadkrachtig;
  • Je hebt positieve kijk op de kansen en talenten van leerlingen;
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk.
Over kindcentrum De Bakelaar
Ons kindcentrum is volop in ontwikkeling. Samen zoeken we naar de mooiste ontwikkelkansen voor kinderen. Het team beschikt over veel ervaring en uiteenlopende kwaliteiten. Onze ontwikkeling richt zich onder andere op de inzet van deze talenten vanuit onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Onze blik is gericht op de toekomst en het behalen van ons doel: de mooiste leer-, leef- en werkplek worden binnen GOO!

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met kindcentrumleider Nathalie Rodenburg via 06 - 51 57 83 54 of via e-mail nathalie.rodenburg@stichtinggoo.nl.

Solliciteren?
Enthousiast over deze vacature? Stuur je sollicitatie (motivatiebrief met cv) onder vermelding van 'Vacature onderwijsassistent Bakelaar' uiterlijk 25 november naar werkenbij@stichtinggoo.nl. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 29 en 30 november 2022. We kijken uit naar je reactie!