Vacature Pedagogisch medewerkers herintreders en zij-instromers

Altijd al in de kinderopvang willen werken? Wij investeren in jou!

Ja maar... mijn diploma kwalificeert niet (meer)

Ja maar... ik ben er als pedagogisch medewerker een tijdje uit geweest

Ja én:
Binnen Stichting GOO denken wij in kansen en mogelijkheden. Graag gaan we samen met jou op zoek naar deze mogelijkheden zodat jij straks je geld kunt verdienen met een baan waar je écht blij van wordt! Voor verschillende locaties zijn wij op zoek naar:

Pedagogisch medewerkers

voor herintreders/zij-instromers
  • Locatie: diverse locaties binnen gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek
  • Omvang/beschikbaarheid: werkuren en werkdagen in overleg

Gooi jij het roer om?
Ben jij klaar om een switch te maken in je carrière? Wil je een baan die er echt toe doet? Vind je het geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en vind je het ook belangrijk om zélf in beweging te blijven? Zie jij het als een mooie uitdaging om op verschillende plekken te werken en zo razendsnel veel kennis en ervaring op te doen? Dit is je kans om een stap naar de kinderopvang te maken!

Wie zijn wij?
Bij Stichting GOO geloven we dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom hebben we een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar ontwikkeld. Wij geven kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en om zich te ontwikkelen.

Wij hebben oog voor helden. Dat zijn onze kinderen, maar zeker ook onze medewerkers! Wij vinden het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt als medewerker binnen GOO alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien en om door te groeien. We willen daarom ook graag de ruimte bieden aan herintreders en zijinstromers.

Kwalificaties
Voor zij-instromers geldt dat er vanuit de vooropleiding basiskwalificaties aanwezig zijn maar dat er aanvullende scholing(en) nodig is om ingezet te kunnen worden in de dagopvang en/of buitenschoolse opvang. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vooropleidingen zoals begeleider specifieke doelgroepen, begeleider gehandicaptenzorg, maatschappelijk verzorgende IG-PLus of Verpleegkunde Z. Wil je weten of je diploma in de basis kwalificeert? Doe hier de diplomacheck: https://www.kinderopvangwerkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Geeft de diplomacheck aan dat er aanvullend bewijs nodig is? En wil je graag in de dagopvang en/of buitenschoolse opvang werken, dan gaan we samen bekijken hoe we dit kunnen realiseren. GOO wil de scholing die je daarvoor nodig hebt graag voor jou betalen. Er wordt hiervoor een nascholingsovereenkomst afgesloten. Wij geven jou goede begeleiding en de ruimte om te groeien. Natuurlijk kun je daarnaast rekenen op een prettige werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris.

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker creëer je een plek waar kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling, verzorging en begeleiding van kinderen. Je zorgt er elke dag voor dat kinderen een leuke dag hebben én zichzelf ontwikkelen.

Als pedagogisch medewerker bij Stichting GOO heb je deze kwaliteiten op zak:
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk
  • Je hebt een positieve kijk op kinderen
  • Je bent enthousiast en daadkrachtig
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Susan van Bussel, leidinggevende pool opvang & onderwijs, via 06 - 82 17 85 33.

Enthousiast?
Stuur dan je motivatiebrief en cv onder vermelding van 'Vacature PM zijinstromer/herintreder' naar werkenbij@stichtinggoo.nl. We kijken uit naar je reactie!