Vacature financieel-administratief medewerker

'Als financieel-administratief medewerker bij GOO werk je bij een organisatie met maatschappelijke impact'
Ben jij die financiŽle pietje-precies die blij wordt als de boekhouding mede door jou financieel-administratief perfect op orde is? Ben jij een enthousiaste collega die het leuk vindt om in een branche te werken die het verschil kan maken voor kinderen? Lees dan wat wij jou te bieden hebben!

Binnen het stafbureau van GOO - samen voor opvang en onderwijs, is het team financiŽn op zoek naar een:

Financieel-administratief medewerker

• Locatie: stafbureau GOO in Gemert
  • Omvang: 24-32 uur per week

Wat ga je doen?
Je verwerkt de financiŽle gegevens correct en tijdig in de financiŽle administratie, je stelt informatie beschikbaar aan belanghebbende en verricht voorbereidende werkzaamheden voor het opstellen van de managementrapportages.

In onze kindcentra in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek begeleiden, stimuleren en inspireren wij kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen wij met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend. Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Als financieel-administratief medewerker bij GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je hebt een opleiding MBO 4 in een economisch-administratieve richting afgerond;
  • Je hebt kennis van de toepassing van relevante (financiŽle) software (Exact is een pre);
  • Kennis van administratieve procedures is een pre;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je werkt ordelijk, gestructureerd en nauwkeurig;
  • Je bent integer bij het verwerken van financiŽle en/of persoonsgegevens;
  • Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring.
Wat mag jij van ons verwachten?
Wij bieden jou een leuke, afwisselende en uitdagende baan in een fijne werkomgeving. Een goede werksfeer vinden wij belangrijk. Uiteraard horen daar een passend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens cao kinderopvang bij. De functie is ingedeeld in schaal 6, (€ 2.188,00 - € 2.979,00 per maand op basis van 36 uur). Wij vinden het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Daar bieden we jou dan ook de mogelijkheden toe. Wij willen graag dat jij als persoon tot bloei komt bij GOO!

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Fred Bekenkamp, hoofd financiŽn en facilitaire zaken, via 088 - 00 88 500.
Solliciteren?
Enthousiast over deze vacature? Stuur je sollicitatie (motivatiebrief met cv) onder vermelding van 'Vacature financieel-administratief medewerker' uiterlijk 15 december naar werkenbij@stichtinggoo.nl. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 19 - 23 december. We kijken uit naar je reactie!

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.