Vacature pedagogisch medewerker Berglaren 29 juli 2022

Ben jij die flexibele pedagogisch medewerker die wij zoeken? Die blij wordt van het werken met kinderen van verschillende leeftijdscategorieŽn? Vind jij een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 - 13 jaar belangrijk en zie je kansen in de samenwerking tussen opvang en onderwijs? Misschien is dit dan wel de baan die jij zoekt!
Kindcentrum Berglaren zoekt per 1 oktober 2022 een:

Pedagogisch medewerker

  • Omvang: 24-34 uur per week
  • Werkdagen in overleg

Over Stichting GOO
Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. In onze kindcentra in Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek geven we kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen.

Een veilige plek
Als pedagogisch medewerker zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en begeleiding van kinderen. Je zorgt ervoor dat zij een leuke dag hebben ťn zichzelf ontwikkelen.

Iets voor jou?
Als pedagogisch medewerker bij Stichting GOO heb je bij voorkeur deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over de kwalificatie-eisen van een pedagogisch medewerker
  • Je bent in het bezit van een VVE-certificaat of bent bereid die te gaan halen
  • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende groepen
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk
  • Je wordt enthousiast van werken in de kinderopvang (maar dat spreekt voor zich, toch?)
Over Kindcentrum Berglaren
Op KC Berglaren staan wij voor kinderopvang en onderwijs dat het beste uit ieder kind haalt, waarbij structuur en duidelijkheid, veiligheid, betrokkenheid en eigenaarschap centraal staan. Wij willen de kinderen de vaardigheden meegeven die zij in hun leven nodig hebben, nu en in de toekomst. We bouwen samen aan ons kindcentrum en willen daarbij ieders talent tot zijn recht laten komen. Dat geldt voor kinderen, maar zeker ook voor ons team! Een goed voorbeeld hiervan is het bouwen aan ons pedagogisch klimaat, waarbij wij vanaf de babygroepen tot en met de bovenbouwgroepen intensief samenwerken aan hetzelfde thema.

Wat bieden we jou?
Bij Stichting GOO hebben we oog voor helden. Dat zijn onze kinderen, maar zeker ook onze medewerkers! Wij willen dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Doordat wij zowel opvang als onderwijs in huis hebben, zijn er bij ons volop carriŤremogelijkheden. Natuurlijk kun je daarnaast rekenen op een prettige werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris.

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met onze afdeling personeelsplanning via 088 - 008 8500.

Reageren?
Stuur je reactie (motivatiebrief en cv) uiterlijk 12 augustus 2022 naar werkenbij@stichtinggoo.nl. Vergeet niet te vermelden: 'Vacature PM KC Berglaren'. De gesprekken vinden plaats op woensdag 17 augustus 2022.