Vacature pedagogisch medewerker Petrus Donders

Word jij onze nieuwe pedagogisch medewerker?

'Voel je thuis in ons bevlogen team om samen te werken aan de ontwikkeling van onze kinderen'

Als pedagogisch medewerker vind je het natuurlijk heel mooi om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen! Maar ben jij die pedagogisch medewerker die voldoening haalt uit het begeleiden en stimuleren van kinderen die nťt wat meer aandacht nodig hebben? Ben jij iemand die wat verder kijkt naar wat een individueel kind echt nodig heeft? Dan is deze uitdaging misschien iets voor jou!

Kindcentrum SBO Petrus Donders te Gemert zoekt:

Pedagogisch medewerker

  • Omvang: 16 tot 28 uur per week (werkdagen in overleg)


Op welke manier word je ingezet?
Je wordt ingezet op onze gespecialiseerde dagopvang. Naast het begeleiden van onze kinderen op de groep, ben je als mentor ook verantwoordelijk voor het ondersteunen en monitoren van de totale ontwikkeling van een kind. Hierbij houd je het ontwikkelingsperspectief van een kind bij en stel je doelen voor het individuele kind. Dat doe je in samenspraak met ouders en eventuele andere betrokkenen. Dit alles in samenwerking met onze intern begeleider of teamleider.


Over Stichting GOO
Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarmee creŽren wij een doorlopende leerlijn voor onze kinderen. In onze kindcentra in Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek geven we kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen.


Ons kindcentrum
Kindcentrum SBO Petrus Donders is onderdeel van het Expertisecentrum van Stichting GOO. Wij bieden gespecialiseerde opvang, onderwijs en begeleiding. De gespecialiseerde opvang bestaat uit een voorziening voor het jonge kind van 1 tot en met 5 jaar en een voorziening voor naschoolse groepsbegeleiding voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar.


Wat mag je van ons verwachten?
Kom je bij ons werken dan kom je terecht in een betrokken, enthousiast team dat vanuit gezamenlijkheid werkt en samen biedt wat 'onze' kinderen nodig hebben. Je krijgt de ruimte om mee te denken over de invulling van je taken. Om je vooruit te helpen mag je van ons coaching en ondersteuning verwachten, zowel in de praktijk als vanuit scholing in teamverband. Natuurlijk krijg je bij ons ook een passend salaris conform cao kinderopvang.

Iets voor jou?
Als pedagogisch medewerker bij Stichting GOO heb je bij voorkeur deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:

  • Je beschikt over een passend MBO/HBO diploma dat voldoet aan de kwalificatie-eisen van pedagogisch medewerker
  • Je hebt affiniteit met kinderen die wat meer nodig hebben in hun ontwikkeling
  • Je denkt vanuit kansen en mogelijkheden voor deze doelgroep kinderen
  • Je vindt het belangrijk om een kind te begrijpen in zijn of haar mogelijkheden
  • Je bent doortastend en houdt van aanpakken
  • Je bent proactief en flexibel
  • Je durft je kwetsbaar op te stellen


Meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bregje Rijksen via 06 - 53 30 87 50.


Solliciteren?
Stuur je reactie (motivatiebrief en cv) uiterlijk 27 november 2022 naar werkenbij@stichtinggoo.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 2 december en de tweede gesprekken op vrijdagochtend 9 december 2022.