Vacature pedagogisch medewerker De Raagten

Ben jij onze nieuwe pedagogisch medewerker?


'De afwisseling tussen werken met peuters en BSO leerlingen vind ik heel erg leuk!'

- medewerker KC De Raagten


Ben jij die flexibele pedagogisch medewerker die wij zoeken? Die blij wordt van het werken met kinderen in verschillende leeftijdscategorieŽn? Vind jij een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 - 13 jaar belangrijk en zie je kansen in de samenwerking tussen opvang en onderwijs? Misschien is dit dan wel de baan die jij zoekt!

Kindcentrum De Raagten in Beek en Donk zoekt een:


Pedagogisch medewerker

  • voor peuterwerk en buitenschoolse opvang;
  • omvang: minimaal 24 uur per week;
  • Je bent tenminste vier ochtenden per week beschikbaar en wordt drie ochtenden binnen peuterwerk en drie middagen binnen de BSO ingezet. Daarnaast heb je de mogelijkheid om extra uren binnen de vervangingspool te werken.


Over Stichting GOO
Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. In onze kindcentra in Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek geven we kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen.


Een veilige plek
Als pedagogisch medewerker zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en begeleiding van kinderen. Je zorgt ervoor dat zij een leuke dag hebben ťn zichzelf ontwikkelen.


Iets voor jou?
Als pedagogisch medewerker bij Stichting GOO heb je bij voorkeur deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:

  • Je beschikt over de kwalificatie-eisen van een pedagogisch medewerker.
  • Je bent in het bezit van een VVE-certificaat of bent bereid die te gaan halen.
  • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende groepen.
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk.
  • Je wordt enthousiast van werken in de kinderopvang (maar dat spreekt voor zich, toch?).


Wat bieden we jou?
Bij Stichting GOO hebben we oog voor helden. Dat zijn onze kinderen, maar zeker ook onze medewerkers! Wij willen dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Natuurlijk kun je daarnaast rekenen op een prettige werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris.


Over kindcentrum De Raagten
Onze kinderopvanglocatie bevindt zich midden in ons dorp, Beek en Donk. We bieden er dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan en werken daarbij samen met basisschool De Raagten dat zich in hetzelfde gebouw bevindt. We werken met lage meubeltjes volgens het principe van de Emmi Pikler-methode en daar zijn we met ons team erg enthousiast over!


Meer informatie?
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met kindcentrumleider Antoinet Jacobs via 06-20 86 75 55.


Reageren?
Stuur je reactie (motivatiebrief en cv) uiterlijk 7 november 2022 naar: werkenbij@stichtinggoo.nl. Vergeet niet te vermelden: 'Vacature PM De Raagten'. De eerste gesprekken vinden plaats op 11 november.