Help jij onze kinderen in hun ontwikkeling en wil jij ook jezelf blijven ontwikkelen?

Als pedagogisch medewerker vind je het natuurlijk geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen! Maar vind je het ook belangrijk om zelf in beweging te blijven? Zoek je een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin je door kunt groeien? Zie jij het als een mooie uitdaging om op verschillende plekken te werken en zo razendsnel veel kennis en ervaring op te doen?

Binnen GOO zijn er verschillende mogelijkheden voor jou in de functie van:

Pedagogisch medewerker

Omvang/Beschikbaarheid: Werkuren en werkdagen in overleg.

Locatie: Vanuit de pool opvang ben je inzetbaar binnen diverse locaties van GOO en kun je (afhankelijk van je diploma) kennis maken met bso, dagopvang en peuterwerk. Liever een vaste stek? Vaak is dat ook vrij snel mogelijk.

Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom hebben we een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar ontwikkeld. In onze 18 opvanglocaties in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek geven we kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen.

Een veilige plek
Als pedagogisch medewerker creŽer je een plek waar kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en begeleiding van kinderen. Je zorgt ervoor dat zij een leuke dag hebben ťn zichzelf ontwikkelen.

Hoe zie jij jouw toekomst?
Bij Stichting GOO hebben we oog voor helden. Dat zijn onze kinderen, maar zeker ook onze medewerkers! Wij vinden het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt als medewerker binnen GOO alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien en door te groeien. Natuurlijk kun je daarnaast rekenen op een prettige werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris.

Als pedagogisch medewerker bij Stichting GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak: ∑
  • Een relevante mbo- of hbo-opleiding die voldoet aan de kwalificatie-eisen van de functie van Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, zoals bijvoorbeeld het diploma voor onderwijsassistent. Doe hier de diplomacheck: https://kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang
  • Je bent in het bezit van of bereid tot het behalen van de 3F taalkwalificatie, een kinder EHBO-diploma en een VVE-certificaat
  • Je hebt een open, transparante houding
  • Je kunt duidelijk communiceren
  • Je hebt een positieve kijk op kinderen
  • Je bent enthousiast en daadkrachtig

Word jij hier enthousiast van?
Meer weten? Bel 088 - 00 88 500 of mail ons via werkenbij@stichtinggoo.nl. Solliciteren? Mail ons dan je motivatiebrief en cv onder vermelding van 'Vacature pedagogisch medewerker'.