Word jij een van onze nieuwe pedagogisch medewerkers ?

Zoek jij een baan waarin je de kans krijgt mee te denken, jezelf te ontwikkelen en door te groeien?
Als pedagogisch medewerker vind je het natuurlijk geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen! Maar vind je het ook belangrijk om zelf in beweging te blijven? Zoek je een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen? Ligt jouw affiniteit bij het begeleiden van kinderen tussen de 4 en 8 jaar? Dan is dit misschien wel een baan voor jou!


BSO Boekel is in verband met uitbreiding op zoek naar een:

Pedagogisch medewerker

  • Voor onze bso-groep met kinderen van 4-8 jaar (maximaal 22 kinderen)
  • 10 - 15 uur per week; eventueel meer uren mogelijk in combinatie met dagopvang
  • Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag en/of donderdag

Over Stichting GOO
Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. In onze kindcentra in Gemert-Bakel en Boekel geven we kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen.

Een veilige plek Als pedagogisch medewerker creŽer je een plek waar kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling, verzorging en begeleiding van kinderen. Je zorgt er elke dag voor dat kinderen een leuke dag hebben ťn zichzelf ontwikkelen.

Iets voor jou?
Als pedagogisch medewerker bij Stichting GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over de kwalificatie-eisen van een pedagogisch medewerker
  • Een pre: VVE-certificaat of het certificaat babyspecialist
  • Je bent flexibel inzetbaar. Als het nodig is, ben je bereid extra uren te werken
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk
  • Je wordt enthousiast van werken in de kinderopvang (maar dat spreekt voor zich, toch?)
Wat bieden we jou?
Bij Stichting GOO hebben we oog voor helden. Dat zijn onze kinderen, maar zeker ook onze medewerkers! Wij willen dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Doordat wij zowel opvang als onderwijs in huis hebben, zijn er bij ons volop carriŤremogelijkheden. Natuurlijk kun je daarnaast rekenen op een prettige werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris.

Over onze locaties in Boekel
Als enige Boekelse opvanglocatie zijn wij te vinden op het terrein van alle drie de scholen in het dorp. Daardoor kunnen we goed samenwerken en een doorgaande lijn tussen opvang en onderwijs bevorderen. Ook is er bij het kindcentrum de ruimte om de natuur te ontdekken. Op het grote buitenspeelterrein kunnen kinderen 'natuurlijk' buitenspelen, ook de allerkleinsten!

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze of andere vacatures bij onze opvang in Boekel? Neem dan even contact op met Trudy van Geel via 06 - 30 60 98 62.

Reageren?
Stuur je reactie (motivatiebrief en cv) naar werkenbij@stichtinggoo.nl onder vermelding van 'Vacature PM BSO Boekel'.