Vacature Klimop pedagogisch medewerker 22 juli 2022

'Als ik zie dat kinderen plezier hebben op de bso en dat ik een fijne band met de kinderen aan het opbouwen ben: dat geeft mij energie!'

Zie jij het als een mooie uitdaging om met bso-kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar te werken? Ben je creatief, (een beetje) sportief en vind je het leuk om deze leeftijdsgroep uit te dagen met leuke activiteiten? Ben je op zoek naar een parttime baan? Dan moet je zeker even deze vacature lezen!

Kindcentrum Klimop is op zoek naar een:

Pedagogisch medewerker

Omvang: in overleg 16 tot 30 uur per week, waarbij je ook gedeeltelijk kunt worden ingezet in onze pool

Even kort:
  • Voor onze bso-groep met kinderen van 9 - 13 jaar
  • Je bent beschikbaar op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag voor de bso
  • Je werkt tijdens de schoolvakanties hele dagen
  • Je werkt samen met een collega op een groep van maximaal 22 kinderen of alleen op een groep van maximaal 12 kinderen
  • Je kunt starten vanaf 5 september
Over Stichting GOO - samen voor opvang en onderwijs
Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. In onze 18 locaties in Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek geven we kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen.

Een veilige plek
Als pedagogisch medewerker creëer jij een plek waar kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en begeleiding van kinderen. Je zorgt ervoor dat zij na schooltijd een leuke middag hebben én zichzelf ontwikkelen.

Als toekomstig pedagogisch medewerker heb je de volgende kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over de kwalificatie-eisen van een pedagogisch medewerker. Doe hier de diplomacheck: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheckkinderopvang
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk
  • Je heb affiniteit met werken met kinderen in deze specifieke leeftijdsgroep
Hoe zie jij jouw toekomst?
Bij Stichting GOO hebben we oog voor helden. Dat zijn onze kinderen, maar zeker ook onze medewerkers! Wij willen dat je goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Natuurlijk kun je daarnaast rekenen op een prettige werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris.

Over Klimop
Onze kinderopvang in Aarle-Rixtel bevindt zich in een nieuw gebouw waarin twee verschillende basisscholen en één kinderopvanglocatie te vinden zijn. Met de grote speelzaal als centraal punt van de drie gebruikers. Hier ontmoeten kinderen van opvang en onderwijs elkaar en is volop plek om samen te spelen. Dat is het voordeel van samen onder één dak zitten. Zodat de overgang van kinderopvang naar basisschool
soepel verloopt.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met kindcentrumleider Antoinet Jacobs via 06 - 20 86 75 55 of antoinet.jacobs@stichtinggoo.nl.

Reageren?
Stuur je reactie (motivatiebrief en cv) naar werkenbij@stichtinggoo.nl onder vermelding van 'Vacature PM Klimop'. We kijken uit naar je reactie!