Vacature leerkracht groep 1-2 De Bakelaar september 2022

'Op KC De Bakelaar krijg je als leerkracht de ruimte om het kleuteronderwijs mee vorm te geven'
- Jolien Hellings - leerkracht groep 1-2 KC De Bakelaar
Als leerkracht vind je het natuurlijk geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen! Maar vind je het zelf ook belangrijk om in beweging te blijven? Zoek je een baan waarin je de kans krijgt mee te denken, jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Zie jij het als een mooie uitdaging om voor de allerjongste leerlingen een lieve, inspirerende leerkracht te zijn? Kindcentrum De Bakelaar te Bakel zoekt:

Leerkracht primair onderwijs groep 1-2

• In overleg
  • Omvang: Wtf 0,8 (dagen in overleg)

Ons enthousiaste onderbouwteam bestaat op dit moment uit twee peutergroepen en vier groepen 1-2. Voor een van deze groepen 1-2 zoeken wij een nieuwe collega.

Stichting GOO
Stichting GOO heeft kindcentra in de gemeenten Gemert-Bakel en Boekel. Wij geloven dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom hebben we een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar ontwikkeld. Wij geven kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en om zich te ontwikkelen.

Een veilige plek
Als leerkracht creŽer je een plek waar kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Je wilt graag een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen en hebt een passie voor het werken met basisschoolleerlingen. Je zorgt er elke dag voor dat kinderen een leuke dag hebben ťn zichzelf ontwikkelen.

Hoe zie jij jouw toekomst?
Wij hebben oog voor helden. Dat zijn onze kinderen, maar zeker ook onze medewerkers! Wij vinden het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Je krijgt als leerkracht alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien en om door te groeien. Natuurlijk mag je van ons een prettige werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris verwachten.

Over kindcentrum De Bakelaar
Ons kindcentrum is volop in ontwikkeling. Samen zoeken we naar de mooiste ontwikkelkansen voor kinderen. Het team beschikt over veel ervaring en uiteenlopende kwaliteiten. Onze ontwikkeling richt zich onder andere op de inzet van deze talenten vanuit onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Onze blik is gericht op de toekomst en het behalen van ons doel: de mooiste leer-, leef- en werkplek worden binnen GOO!

Kwaliteiten en kwalificaties
Als leerkracht bij GOO heb je bij voorkeur deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid;
  • Je kan goed overweg met digitale leermiddelen;
  • Je bent enthousiast, flexibel en daadkrachtig;
  • Je hebt positieve kijk op de kansen en talenten van leerlingen; Je hebt een open houding.
  • Je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met afdeling HRM via 088-0088500.

Solliciteren?
Enthousiast over deze vacature? Stuur je sollicitatie (motivatiebrief met cv) onder vermelding van "vacature leerkracht 1-2 Bakelaar" uiterlijk 30 september naar werkenbij@stichtinggoo.nl. De sollicitatie gesprekken zullen plaatsvinden in de eerste week van oktober 2022. We kijken uit naar je reactie!