Vind jij het leuk om te coachen en til jij ons team van pedagogisch medewerkers naar een hoger niveau?

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je je leidinggevende skills verder kunt ontwikkelen? Vind je het leuk om je bezig te houden met beleid, en krijg je er energie van om de mensen binnen je team verder te brengen, zowel op individueel als op teamniveau? Dan is dit misschien jouw nieuwe baan!

Kindcentrum De Bakelaar in Bakel en kindcentrum Kleinerf in De Mortel zoeken per 1 oktober:

Adjunct-Kindcentrumleider Kinderopvang

• 0,4-0,6 FTE bij KC De Bakelaar
  • 0,2 FTE bij KC Kleinerf (tijdelijk voor 1 jaar)

Wat ga je doen?
Beide kindcentra hebben peuterwerk, basisonderwijs en bso onder één dak en KC De Bakelaar heeft daarnaast ook nog dagopvang. Je werkt onder leiding van de kindcentrumleider en geeft leiding aan een team pedagogisch medewerkers. Onder verantwoordelijkheid van de kindcentrumleider ben je belast met de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het beleid binnen het kindcentrum. Je geeft leiding en
coacht, daarbij zoveel mogelijk gericht op zelfregulering van het team en het individu. In deze functie is ruimte om je leidinggevende kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Wij zoeken iemand die:
  • Het werken vanuit een professionele cultuur stimuleert en bevordert;
  • In staat is een aantoonbare bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het beleid op de locatie;
  • Zijn/haar kwaliteiten inzet ten behoeve van de ontwikkeling, facilitering en aansturing van medewerkers van opvang;
  • De samenwerking initieert tussen opvang en onderwijs en sterk gericht is op de verbinding tussen opvang en onderwijs;
  • Operationeel verantwoordelijk is voor de bezetting.
  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten: je geeft ruimte aan de professionals zonder hen uit het oog te verliezen, en als het nodig is kun je knopen doorhakken;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden met respect naar ouders, collega's en andere partners;
  • Je hebt een empathische, mensgerichte en open houding;
  • Je bent proactief, coachend, klantgericht en resultaatgericht;
  • Je kunt flexibel met werktijden omgaan (geen 08.00-17.00 mentaliteit);
  • Je bent ondernemend en zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden.
Selectie-eisen
  • Je beschikt aantoonbaar over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met veranderprocessen;
  • Je beschikt over een opleiding op het gebied van leidinggeven en coachen of je bent bereid om een opleiding te volgen;
  • Je hebt actuele kennis van en ervaring met pedagogiek, wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de kinderopvang.
Over kindcentrum De Bakelaar
Ons kindcentrum is volop in ontwikkeling. Samen zoeken we naar de mooiste ontwikkelkansen voor kinderen. Het team beschikt over veel ervaring en uiteenlopende kwaliteiten. Onze ontwikkeling richt zich onder andere op de inzet gericht op de toekomst en het behalen van ons doel: de mooiste leer-, leef- en werkplek worden binnen GOO!

Over kindcentrum Kleinerf
Ons kindcentrum is overzichtelijk en compact en gevestigd in een multifunctioneel gebouw waarin we de samenwerking ook buiten ons KC opzoeken. Met een klein team van medewerkers zorgen we voor een prettige en uitdagende omgeving voor onze kinderen. We kennen elkaar en hebben oog voor elkaar. Ons leerlingenaantal van 140 kinderen is groeiende door uitbreiding van het dorp. KC Kleinerf staat voor
opvang en onderwijs die het beste uit ieder kind halen.

Bij Stichting GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom hebben wij een doorlopende leerlijn voor onze kinderen ontwikkeld. Wij geven kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen.

Meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met kindcentrumleider Nathalie Rodenburg via 06 - 51 57 83 54. Enthousiast? Stuur je reactie onder vermelding van 'Vacature adjunct Bakelaar/Kleinerf' uiterlijk 15 augustus 2022 naar werkenbij@stichtinggoo.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Gesprekken vinden plaatsen op 18 augustus en 29 augustus augustus.Kandidaten die worden aangenomen krijgen
van GOO een ontwikkel-assessment aangeboden om je te helpen groeien in je functie.