Vacature leerkracht KC SBO Petrus Donders

'In ons bevlogen team werken we samen aan de ontwikkeling van onze kinderen'

Als leerkracht vind je het natuurlijk geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen! Maar vind je het zelf ook belangrijk om in beweging te blijven? Zoek je een baan waarin je de kans krijgt mee te denken, jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Zie jij het als een mooie uitdaging om voor de leerlingen een spontane, inspirerende leerkracht te zijn? Dan is deze uitdaging misschien iets voor jou!


Kindcentrum ​SBO Petrus Donders​ in ​Gemert​ zoekt:


Leerkracht (Speciaal) Basisonderwijs


  • Wanneer: per 1 augustus, tijdelijk voor schooljaar 2024-2025
  • Omvang: 1,0 FTE heeft de voorkeur, maar twee parttimers kan ook
  • Het gaat om een groep in de midden- of bovenbouw

Over GOO
In onze kindcentra in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek begeleiden, stimuleren en inspireren wij kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen wij met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend. Bij GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Tot bloei laten komen
Als leerkracht zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Jouw persoonlijke missie is dat de kinderen niet alleen nieuwe dingen leren maar echt tot bloei komen. En daar help jij hen bij!

Iets voor jou?
Als leerkracht bij GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid;
  • Je kan goed overweg met digitale leermiddelen
  • Je bent enthousiast, flexibel en daadkrachtig;
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk;
  • Je hebt affiniteit met kinderen die wat meer nodig hebben in hun ontwikkeling;
  • Je denkt vanuit kansen en mogelijkheden voor deze doelgroep kinderen.  

Wat bieden we jou?
Bij ons kun je rekenen op een leuke werkomgeving, gezellige collega's en een passend salaris: cao primair onderwijs, schaal LC, minimaal € 3.321,- en maximaal € 5.862,- euro bruto per maand op basis van 40 uur. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Daar bieden we jou dan ook de mogelijkheden toe. Wij willen graag dat jij als persoon tot bloei komt bij GOO!

Over Kindcentrum SBO Petrus Donders
Kindcentrum SBO Petrus Donders is onderdeel van het Expertisecentrum van GOO Opvang en Onderwijs. Wij bieden gespecialiseerde opvang, onderwijs en begeleiding. Onze SBO setting in onderwijs ontvangt kinderen tussen 4 en 13 jaar oud.  

Wij hebben een diverse doelgroep kinderen. Het zijn kinderen die extra aandacht nodig hebben in hun ontwikkeling op het gebied van cognitie, taal, gedrag of op sociaal-emotioneel. In ons kindcentrum vinden we het belangrijk om alle kinderen te horen en te zien en aandacht te hebben voor wat er werkelijk speelt achter de eerste indruk. We werken vanuit gezamenlijkheid met drie teams en doen veel aan teamprofessionalisering om de vaardigheden en professionele houding voortdurend te versterken. 

Meer informatie?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met kindcentrumleider ​Bregje Rijksen​ via ​06 - 53 30 87 50​.

Enthousiast?
Gebruik de button hieronder om snel te solliciteren of stuur je korte motivatie en cv onder vermelding van 'Vacature Petrus Donders LK' naar werkenbij@stichtinggoo.nl. De sluitingsdatum is 9 juni. De gesprekken vinden plaats op 12, 13 en 14 juni. We kijken uit naar je reactie!Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.