Vacature pedagogisch medewerker Petrus Donders

'Voel je thuis in ons bevlogen team om samen te werken aan de ontwikkeling van onze kinderen'

Als pedagogisch medewerker vind je het natuurlijk heel mooi om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen! Maar ben jij die pedagogisch medewerker die voldoening haalt uit het begeleiden en stimuleren van kinderen die nét wat meer aandacht nodig hebben? Ben jij iemand die wat verder kijkt naar wat een individueel kind echt nodig heeft? Dan is deze uitdaging misschien iets voor jou!


Kindcentrum KC SBO Petrus Donders in Gemert zoekt een:

Pedagogisch Medewerker gespecialiseerde opvang


 • Voor de opvang van onze kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar en aanvullend de groep 1-5 jaar
 • 26-30 uur per week
 • Basisinzet op de gespecialiseerde bso, aanvullend mogelijk een dag of dagdeel op gespecialiseerde dagopvang
 • Start in overleg; bij voorkeur per 1 augustus 2024

Over GOO
In onze kindcentra in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek begeleiden, stimuleren en inspireren wij kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen wij met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend. Bij GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Tot bloei laten komen
Als pedagogisch medewerker zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Jouw persoonlijke missie is dat de kinderen niet alleen verzorgd worden of nieuwe dingen leren maar echt tot bloei komen. En daar help jij hen bij!

In deze functie word je ingezet in de begeleiding op onze gespecialiseerde bso en mogelijk aanvullend op de gespecialiseerde dagopvang. Naast het begeleiden van onze kinderen op de groep, ben je als mentor ook verantwoordelijk voor het ondersteunen en monitoren van de totale ontwikkeling van een kind. Hierbij houd je het ontwikkelingsperspectief van een kind bij, stel je doelen voor het individuele kind in samenspraak met ouders en eventuele andere betrokkenen en organiseer je gesprekken met hen. Dit alles in samenwerking met onze intern begeleider speciaal voor deze doelgroep.

Iets voor jou?
Als pedagogisch medewerker bij de gespecialiseerde opvang van GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
 • Je beschikt over een passend hbo of mbo+ diploma dat voldoet aan de kwalificatie-eisen van pedagogisch medewerker;
 • Je bent in het bezit van een certificaat BHV of bent bereid die te gaan halen;
 • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende groepen;
 • Je hebt affiniteit met kinderen die wat meer nodig hebben in hun ontwikkeling;
 • Je denkt vanuit kansen en mogelijkheden voor deze doelgroep kinderen;
 • Je vindt het belangrijk om een kind te begrijpen in zijn of haar mogelijkheden;
 • Je bent doortastend en houdt van aanpakken;
 • Je bent proactief en flexibel;
 • Je durft je kwetsbaar op te stellen;
 • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk.

Wat bieden we jou?
Kom je bij ons werken dan kom je terecht in een betrokken, enthousiast team dat vanuit gezamenlijkheid werkt en samen biedt wat 'onze' kinderen nodig hebben. Je krijgt de ruimte om mee te denken over de invulling van je taken. Om je vooruit te helpen mag je van ons coaching en ondersteuning verwachten, zowel in de praktijk als vanuit scholing in teamverband. Natuurlijk krijg je bij ons ook een passend salaris.

Over Kindcentrum SBO Petrus Donders
Kindcentrum SBO Petrus Donders is onderdeel van het Expertisecentrum van GOO Opvang en Onderwijs. Wij bieden gespecialiseerde opvang, onderwijs en begeleiding. De gespecialiseerde opvang bestaat uit een voorziening voor het jonge kind (1 t/m 5 jaar) en een voorziening voor naschoolse groepsbegeleiding (4 t/m 13 jaar).

Wij hebben een diverse doelgroep kinderen. Het zijn kinderen die extra aandacht nodig hebben in hun ontwikkeling op het gebied van cognitie, taal, gedrag of op sociaal-emotioneel gebied. In ons kindcentrum vinden we het belangrijk om alle kinderen te horen en te zien en aandacht te hebben voor wat er werkelijk speelt achter de eerste indruk. We werken vanuit gezamenlijkheid met drie teams en doen veel aan teamprofessionalisering om de vaardigheden en professionele houding voortdurend te versterken.

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met kindcentrumleider Bregje Rijksen via 06 - 53 30 87 50.

Reageren?
Ben je enthousiast? Gebruik de link hieronder om snel te solliciteren of stuur je korte motivatie en cv onder vermelding van 'Vacature Petrus Donders PM' uiterlijk 17 juni naar werkenbij@stichtinggoo.nl. De gesprekken vinden plaats op 21 juni tussen 13.30-15.00 uur en op 25 juni tussen 10.00 en 12.00 uur We kijken uit naar je reactie!Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.