Vacature pedagogisch medewerker Kindpark Boekel

'Bij ons is geen dag hetzelfde. Elke dag beleven wij samen met de kinderen nieuwe avonturen'

Ben jij een flexibele pedagogisch medewerker, die blij wordt van het werken met kinderen van verschillende leeftijdscategorieŽn? Vind jij een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 - 13 jaar belangrijk en zie je kansen in de samenwerking tussen opvang en onderwijs? Misschien is dit dan wel de baan die jij zoekt!

Kinderopvang Kindpark in Boekel zoekt:

Pedagogisch Medewerkers

  • Voor de opvang van onze kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar
  • Uren in overleg: wij denken aan 26 - 36 uur, minimaal 24 uur per week
  • Als je alleen bso-uren wilt werken, ben je ook zeer welkom; alles is bespreekbaar

Over GOO
In onze kindcentra in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek begeleiden, stimuleren en inspireren wij kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen wij met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend. Bij GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Tot bloei laten komen
Als pedagogisch medewerker zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Jouw persoonlijke missie is dat de kinderen niet alleen verzorgd worden of nieuwe dingen leren maar echt tot bloei komen. En daar help jij hen bij!

Iets voor jou?
Als pedagogisch medewerker bij GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over de kwalificatie-eisen van een pedagogisch medewerker;
  • Je bent in het bezit van een certificaat VVE, babyspecialist en BHV of bent bereid die te gaan halen;
  • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende groepen;
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk.
Wat bieden we jou?
Bij ons kun je rekenen op een fijne werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Daar bieden we jou dan ook de mogelijkheden toe. Wij willen graag dat jij als persoon tot bloei komt bij GOO!

Over kinderopvang Kindpark Boekel
Onze kinderopvang is volop in ontwikkeling. Samen zoeken we naar de mooiste ontwikkelkansen voor kinderen. Het team beschikt over veel ervaring en uiteenlopende kwaliteiten. Onze ontwikkeling richt zich onder andere op de inzet van deze talenten vanuit onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Onze blik is gericht op de toekomst en het behalen van ons doel: een mooie speel, leer-, leefplek voor alle kinderen.
Kinderopvang Kindpark bestaat uit diverse groepen kinderdagopvang, peuteropvang en bso. Samen met de medewerkers van KC De Regenboog, KC Octopus, OBS Uilenspiegel en Kwiek sport en spel creŽren we een hele fijne, uitdagende speel- en leeromgeving.

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met adjunct kindcentrumleider Wilma Blankenstein via 06 - 41 79 57 55 of via e-mail: wilma.blankenstein@stichtinggoo.nl.

Reageren?
Ben je enthousiast? Kom dan snel onze locatie bekijken. Stuur Wilma even een WhatsApp bericht of neem telefonisch contact op, dan maken we direct een kennismakingsafspraak. Neem bij het gesprek je CV mee. We kijken uit naar je reactie!

Je mag ook onderstaande button gebruiken om een kort berichtje achter te laten en je CV te uploaden.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.