Dagopvang

Als ouder wil je dat je kind in veilige handen is. Een vertrouwde plek met vaste gezichten, waar je kind zich fijn voelt en het naar de zin heeft. Je wilt dat je kind wordt uitgedaagd om zich te ontwikkelen. Dat kan alleen, als je kind gezien wordt. Bij de dagopvang van GOO zien we je kind en helpen we hem of haar om zich verder te ontwikkelen.

Wat is dagopvang?
Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden wij dagopvang. Je kind komt tussen 7.30 en 18.30 uur terecht in een rustige, vertrouwde omgeving. Onze pedagogisch medewerkers kennen jouw kind en bieden activiteiten aan die passen bij je kind en de ontwikkelingsfase waarin hij of zij zich bevindt. Is je kind 2 jaar of ouder? Dan bieden we een aanbod dat vergelijkbaar is met dat van het peuterwerk. Zo vormt dagopvang een goede voorbereiding op de basisschool. Daarnaast is er alle ruimte om samen met leeftijdsgenootjes spelenderwijs op ontdekkingstocht te gaan.

Meer weten over dagopvang?
Wil je meer weten over dagopvang? Download dan hier onze folder dagopvang. Of vraag een kennismakingsgesprek/rondleiding aan.

We also have a brochure about childcare in English.

We bieden ook gespecialiseerde dagopvang aan op locatie kindcentrum Petrus Donders. Bekijk hier de folder gespecialiseerde dagopvang.


Inschrijven
Je kunt je kind hier inschrijven.