Vacature pedagogisch medewerker Berglaren

'Wij staan voor diversiteit, uitdaging en verbinding. Samen kleine stapjes nemen en elkaar ťcht zien.'

Ben jij een pedagogisch medewerker, die blij wordt van het werken met kinderen van 0-4 jaar? Vind jij een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 - 13 jaar belangrijk en zie je kansen in de samenwerking tussen opvang en onderwijs? Misschien is dit dan wel de baan die jij zoekt!

Kindcentrum KC Berglaren in Gemert zoekt een:

Pedagogisch Medewerker

  • Voor de opvang van onze kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar
  • Omvang: 24-32/36 uur per week
  • Start: in overleg, maar graag zo spoedig als mogelijk

Over GOO
In onze kindcentra in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek begeleiden, stimuleren en inspireren wij kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen wij met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend. Bij GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Tot bloei laten komen
Als pedagogisch medewerker zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Jouw persoonlijke missie is dat de kinderen niet alleen verzorgd worden of nieuwe dingen leren maar echt tot bloei komen. En daar help jij hen bij!

Iets voor jou?
Als pedagogisch medewerker bij GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over de kwalificatie-eisen van een pedagogisch medewerker op minimaal MBO/voorkeur HBO-niveau;
  • Je bent in het bezit van een certificaat VVE, babyspecialist en BHV of bent bereid die te gaan halen;
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk.
  • Je wordt enthousiast van werken in de kinderopvang (maar dat spreekt voor zich, toch?).
Wat bieden we jou?
Bij ons kun je rekenen op een fijne werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Daar bieden we jou dan ook de mogelijkheden toe. Wij willen graag dat jij als persoon tot bloei komt bij GOO!

Over kindcentrum Berglaren
Kindcentrum Berglaren biedt (naast basisonderwijs) dagopvang, peuteropvang en bso. Ons kindcentrum is volop in ontwikkeling. Samen streven wij naar de mooiste ontwikkelkansen voor kinderen. Wij willen kinderen de vaardigheden meegeven die zij in hun leven nodig hebben, nu en in de toekomst. We hebben een enthousiast team van pedagogisch medewerkers met uiteenlopende kwaliteiten en ervaringen. Wij staan elke dag klaar om kinderen te bieden wat ze nodig hebben.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met kindcentrumleider Erik Verhoeven via 06-57540883 of met adjunct-kindcentrumleider Mirda Welten via 06-13765496. Per mail kan ook: erik.verhoeven@stichtinggoo.nl of mirda.welten@stichtinggoo.nl.

Reageren?
Ben je enthousiast? Gebruik de button hieronder om snel te solliciteren of stuur je korte motivatie en cv onder vermelding van 'vacature PM Berglaren' naar: werkenbij@stichtinggoo.nl. Reageren kan tot en met 27 maart. De gesprekken staan gepland voor donderdag 4 april en maandag 8 april. We kijken uit naar je reactie!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.