Vacature pedagogisch medewerker Bakelaar - Kastanjelaar - Klimboom - Kleinerf

'We vinden het belangrijk dat iedereen zich hier veilig en op zijn gemak voelt, zodat we in een fijne sfeer kunnen werken.' - Mireille (directeur)

Ben jij een flexibele pedagogisch medewerker, die blij wordt van het werken met kinderen van verschillende leeftijdscategorieŽn? Vind jij een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 - 13 jaar belangrijk en zie je kansen in de samenwerking tussen opvang en onderwijs? Misschien is dit dan wel de baan die jij zoekt!


Kindcentrum De Bakelaar (Bakel), De Kastanjelaar (Milheeze), De Klimboom (De Rips) en Kleinerf (De Mortel) zoeken:

Pedagogisch Medewerkers


  • Voor de opvang van onze kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar
  • Voor de buitenschoolse opvang van onze kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar
  • Uren in overleg: Dit kan een klein contract van 10-15 uur zijn op onze bso's of een groter contract van 24-26 uur bij een combinatie van de verschillende groepen

Over GOO
In onze kindcentra in de gemeentes Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek begeleiden, stimuleren en inspireren wij kinderen bij het opgroeien. Zo leggen we een goede basis en vergroten we hun kansen en geluk in het leven. Dat doen wij met aandacht, avontuurlijk, bevlogen, deskundig en verbindend. Bij GOO geloven wij dat een goede samenwerking tussen opvang en onderwijs de toekomst heeft. Daarom werken wij met een doorlopende leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Tot bloei laten komen
Als pedagogisch medewerker zorg jij ervoor dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Jouw persoonlijke missie is dat de kinderen niet alleen verzorgd worden of nieuwe dingen leren maar echt tot bloei komen. En daar help jij hen bij!

Iets voor jou?
Als pedagogisch medewerker bij GOO heb je deze kwaliteiten en kwalificaties op zak:
  • Je beschikt over de kwalificatie-eisen van een pedagogisch medewerker;
  • Je bent in het bezit van een certificaat VVE, babyspecialist en BHV of bent bereid die te gaan halen;
  • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende groepen;
  • Je hebt een open houding, je communiceert duidelijk en vindt een transparante werkwijze belangrijk.

Wat bieden we jou?
Bij ons kun je rekenen op een fijne werkomgeving, leuke collega's en een passend salaris. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij goed in je vel zit en jezelf kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Daar bieden we jou dan ook de mogelijkheden toe. Wij willen graag dat jij als persoon tot bloei komt bij GOO!

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met kindcentrumleider Nathalie Rodenburg (KC De Bakelaar) via 06-51578354. Voel je vrij om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Reageren?
Ben je enthousiast? Gebruik de button hieronder om snel te solliciteren of stuur je korte reactie en cv onder vermelding van 'Vacature Cluster 2' naar werkenbij@stichtinggoo.nl. We kijken uit naar je reactie!Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.